Po lëvizni ende, apo keni parkuar?

Asistenti opsional i parkimit "Park Assist" mund të njohë hapësirat e parkimit anësor e gjatësor dhe të marrë përsipër në mënyrë të pavarur veprimet e drejtimit deri në parkim të plotë.* Sistemi mund ta nxjerrë automjetin edhe nga vendparkimet gjatësore. Do të shtypni friksionin, gazin dhe frenat vetëm duke monitoruar ambientin përreth automjetit.

 

* Brenda kufijve të sistemit.

Me pamje më të mirë në ecje mbrapsht.

Kamera opsionale e pasme "Rear View" ju mbështet gjatë ecjes mbrapsht.* Imazhet e kamerës shfaqen në ekranin e radios ose të sistemit të navigimit tregojnë hapësirën prapa automjetit.

 

* Brenda kufijve të sistemit.

Edhe veshët ju ndihmojnë kur parkoni.

Sa vend ka mbetur? Ndihmësi opsional i parkimit jua lehtëson parkimin në vendparkime konfuze nëpërmjet tingujve paralajmërues. Kjo mundësohet nga sensorët para dhe mbrapa. Ju mund të paralajmëroheni për pengesat me anë të sinjaleve akustike dhe grafike në ekranin e sistemit të info-argëtimit.*

Komponenti i ri i ndihmësit të parkimit është funksioni i përfshirë i frenimit në manovrim. Kur ecni mbrapsht me shpejtësi deri në 10 km/h, sistemi mund të shmangë një përplasje të mundshme ose të zvogëlojë shkallën e saj me anë të frenimit emergjent. Gjithashtu mund të aktivizoni funksionin e frenimit në manovrim duke shtypur butonin edhe kur ecni përpara. Nëse rast ka pengesë para automjetit, frenat mund të shtypen automatikisht nëse nuk reagoni pas paralajmërimeve akustike të ndihmësit të parkimit. Ndihmësi praktik i parkimit me funksionin e frenimit në manovrim është pajisje standard tek linja e pajisjeve Style.

 

* Brenda kufijve të sistemit.

Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë. Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin

Mbyll
Menu
Mbylle menunë
Start Video

T-Cross i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team