I mahnitur si standard.

Nga linja e pajisjeve bazë të T-Cross e tutje, ulësja e gjatë praktike në pjesën e pasme është bindëse, që mund të spostohet para si një e tërë ose të paloset në dy pjesë, për të krijuar një sipërfaqe të sheshtë ngarkimi, është mahnitëse. Kjo është veçanërisht praktike nëse dëshironi të transportoni objekte voluminoze dhe të gjata. Dhe falë sistemit të kondicionimit të ajrit, mund të shijoni udhëtimet me makinë në çdo kohë të vitit. Radioja standarde "Composition Color" me funksionin e leximit të formatit MP3 dhe një lexues CD-sh opsional ofron argëtim gjatë udhëtimit. Megjithatë, siguria juaj duhet të jetë gjithnjë në plan të parë:  Sistemi i monitorimit të ambientit "Front Assist" me funksionin e frenimit emergjent City mund të ndihmojë për zbutjen e shkallës së aksidentit ose - në mënyrë ideale - ta shmangë atë.* Me asistentin e ruajtjes së korsisë "Lane Assist" qëndroni në korsinë tuaj* dhe në rast urgjence do të mbështeteni nga sistemi i integruar i telefonatës emergjente eCall. Në rast aksidenti, T-Cross juaj krijon automatikisht një lidhje me qendrën e telefonatave emergjente Volkswagen për t'u përcjellë informacione të rëndësishme shërbimeve të shpëtimit.

*Brenda kufijve të sistemit. Drejtuesi duhet të jetë i gatshëm të tejkalojë sistemin e asistencës në çdo kohë dhe nuk çlirohet nga përgjegjësia për të drejtuar automjetin me kujdes.

Mbyll
Menu
Mbylle menunë
Start Video

T-Cross i ri.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team