App-Connect

Dëshironi t'i përdorni aplikacionet tuaja të smartfonit me lehtësi në automjetin tuaj? Falë App-Connect, kjo tani është më e lehtë se kurrë më parë. Kjo ju mundëson të përdorni aplikacione dhe përmbajtje të zgjedhura drejtpërdrejt në Volkswagen tuaj. Ato transferohen në ekranin e sistemit të informacionit argëtues dhe tani mund të përdoren lehtësisht brenda fushës së shikimit të shoferit. Kjo e bën tepër të lehtë aksesin, për shembull, në muzikë, lajme, harta ose libra audio. Volkswagen ofron tre ndërfaqe për lidhjen e telefonave inteligjentë, secila me një gamë të gjerë opsionesh: Apple CarPlay™, Android Auto™ nga Google dhe MirrorLink®. Mund të përdorni edhe Apple CarPlay™ dhe Android Auto™ nga Google me valë*. Për të parandaluar shpërqendrimin, vetëm aplikacionet e certifikuara mund të nisin kur automjeti është në lëvizje. Në këtë kontekst, ju lutemi vini re se disa aplikacione nuk janë të disponueshme për secilën nga këto tre opsione dhe disponueshmëria e kësaj teknologjie mund të ndryshojë nga vendi në vend.
Informacioni mbi përputhshmërinë e smartfonëve mund të gjendet për Apple CarPlay™ në https://www.apple.com/de/ios/carplay/, për Android Auto™ në https://www.android.com/intl/de_de/auto/ dhe për MirrorLink® në https://mirrorlink.com/.

*Varet nga shteti, modeli dhe ofruesi i telefonit. 

We Connect Start

Totalisht online me ID.4 Tuaj

Shërbimet dixhitale nga We Connect Start e kthejnë ID.4 të re në një makinë të lidhur pasi karta SIM e integruar mund ta lidhë automjetin me internetin sipas kërkesës. Mund të konsultohen informacionet e trafikut në kohë reale, stacionet e karikimit me statusin e tarifimit, çmimet dhe oraret e hapjes. Me ID-në e përputhshme We Connect. aplikacioni që mund të mbani një sy në automjetin tuaj dhe smartphone juaj mund të përdoret si një telekomandë. Përveç kësaj, ju qëndroni gjithmonë të përditësuar falë Përditësimit në distancë në internet. Duke përdorur aplikacionin, mund të shihni diapazonin e mbetur të automjetit tuaj, të vendosni sistemin e ajrit të kondicionuar dhe të filloni ose ndaloni procesin e karikimit. Ju mund të përdorni We Connect Start pa pagesë për tre vjet në ID.4. Kjo ju mban të lidhur me automjetin tuaj - pavarësisht nëse jeni jashtë apo në shtëpi në divan.

1) Për të përdorur shërbimet We Connect, ju nevojitet një llogari përdoruesi ID Volkswagen dhe duhet të identifikoheni në We Connect me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Ju gjithashtu do të kërkoni një marrëveshje të veçantë të lidhur në internet me Volkswagen AG. Pas dorëzimit të automjetit, keni 90 ditë për të regjistruar automjetin në www.portal.volkswagen-we.com për të qenë në gjendje të përdorni shërbimet We Connect Start për të gjithë periudhën e përdorimit falas.
Një lidhje e integruar në internet mundëson përdorimin e shërbimeve celulare në internet We Connect Start. Kostot e të dhënave të bëra brenda Evropës përballohen nga Volkswagen AG si pjesë e mbulimit të rrjetit. Për të përdorur ID-në falas të We Connect. aplikacioni, do t'ju duhet një smartphone me një sistem operativ të përshtatshëm iOS ose Android dhe një kartë SIM me opsion të dhënash me një kontratë telefoni celular ekzistues ose të lidhur veçmas midis jush dhe ofruesit tuaj të telefonit celular. Disponueshmëria e shërbimeve individuale të përshkruara në paketa mund të ndryshojë nga vendi në vend. Shërbimet janë të disponueshme për kohëzgjatjen e afatit të kontratës së rënë dakord dhe mund t'i nënshtrohen ndryshimeve në aspektin e përmbajtjes ose anulimit gjatë periudhës së kontratës. Vizitoni www.connect.volkswagen-we.com ose pyesni përfaqësuesin tuaj të Volkswagen për më shumë informacion. Për informacion në lidhje me tarifën e telefonit tuaj celular, ju lutemi kontaktoni ofruesin e rrjetit tuaj.

1) Im Rahmen der Grenzen des Systems. Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren. 2) In Verbindung mit dem optionalen schlüssellosen Schließ- und Startsystem "Keyless Advanced" 3) bis maximal 210 km/h

Mbyll
Menu
Mbylle menunë

100% SUV, 100% elektrik ID.4 i ri

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team