Pa emetime lokale me prekjen e një butoni.

E-Mode.

Modeli i ri Passat GTE ( konsumi i karburantit në l / 100 km: kominuar 1,8 - 1,7; fuqia e konsumit në kWh / 100 km: kombinuar 13,9 - 13,4; CO2 emitimi i kombinuar g / km: 40 - 38, klasa e efikasitetit: A +) fillon automatikisht në funksionimin elektrik , E-mode; me kusht që bateria të jetë mjaft e ngarkuar dhe temperaturat e jashtme nuk janë shumë të ulëta. Jon i fuqishëm i litiumit -  I Lartë- bateria e tensionit siguron automjetin tuaj me energji dhe lejon rreth 70 kilometera (NEDC) vozitje të pastër elektrike ,në praktikë WLTP arrinë deri në 55 km (saloon: rreth 57 km). Që të keni vozitje relaksuese gjatë vozitjes në zona të banueshme dhe në qytet, pa shkaktuar zhurëm dhe emisione. Në rrugë të hapur të autostradës E-Mode lejon vozitjen me shpejtësi të lartë: deri në 225 km / h - me një çift rrotullues maksimal të 400 Nm.

Për mbushje të baterisë janë tre mënyra të hapura: kabllo standarde për 2.3 kW AC , një opsionale , for 3.6 kW AC me kabllo të përshtatshme, koha e mbushjes është shkurtuar ndjeshëm, gjithashtu mund të instalohet dhe kutia e mbushjes në murrë .

 

1.Riches, fuel consumption and emission figures are forecast values .

Mbyllur