Passat GTE i ri

Passat GTE. Lëvizshmëria moderne me teknologji hybrid.

Nis Video

Modeli Passat GTE. Lëvizshmëria moderne me teknologji hybrid. Mendoni për të ardhmën : Modeli i ri Passat GTE me teknlologjinë plug-in hybrid jo vetëm që vë fuqinë e motorit në rrugë, por është gjithashtu shumë ekonomik. Me gamën e tij të rahatshme elektrike, i qendron besnik orientimit drejt së ardhmës.

Dizajni Dizajni me shumë vetbesim i modelit të ri Passat GTE¹ përfshinë elagancën dhe klasin. Duke falenderuar dizajnin e tij të qartë dhe proporcioneve dinamike ky model ju lë një përshtypje të qëndrueshme.

Pamja e Jashtme
Disçet
Pamja e Brendshme
Dritat

Pamja e Jatshme

I bindur. Në shiqim të parë dhe gjithmonë.

Modeli plug-in Hybrid Passat GTE¹ nuk është vetëm sportiv, por gjithashtu tejet elegant. Dizajni me tiparet e tij jep një përshtypje bindëse.

Disçet

Kthehet rreth jush.

Ju keni stilin tuaj - dhe Passat ju ndihmon të përshtateni me llojllojshmëri të disçeve të aluminit². Gjejeni veten tuaj nga dizajnet që ofron, nga klasikja, eleganca dhe sportivja dinamike.

2. Veturat tona janë të pajisura me goma të veres si pajisje standarde 

Pamja e Brendshme

Me të vertetë të kap syrin.

Ulëset me kombinim me kaltert te Passat GTE¹ i përshtaten në mënyrë të përkryer pamjes sportive dhe elegante.

Pamja e Brendshme

Me të vertetë të kap syrin.

Ulëset me kombinim me kaltert te Passat GTE¹ i përshtaten në mënyrë të përkryer pamjes sportive dhe elegante.

Hybrid. Fuqia e dyfishtë ofron vozitje më të mirë: Për një te stil të vozitjes dinamike dhe ekonomike, Passat GTE ka një motorr me forcë të madhe tërheqese, e kombinuar nga motorri turbo mbushës me benzine dhe nje qift rrotullues të lartë nga elektro motorri ose motorri elektrik.

Plug-in hybrid
Distancë
Distancë
GTE-Mode
E-Mode

Plug-in hybrid

Bashkëpunim i efektshëm.

Passat GTE kombinon efikasitetin e një disku elektrik me fuqinë e një motori me djegie të brendshme.

 

Distancë.

Mendoni se jeni i qetë në planin afatgjatë:  Me një distancë të pastër elektrike 55 kilometa (sedan: 57 km) e matur përmes WLTP (70 km nën NEDC) dëshmon se Passat GTE Variant i juaji, ofron lëvizshmëri efikase në distance të gjatë përmes teknologjisë plug-in hybrid -  lokalisht ngasje pa lëshimin e gazërave, dhe pothuajse i pa zëshëm.

Menagjimi i mbushjeve

Me energji të freskët gjatë ditës. Të cilën e bën të mundur mbushësi efikas.

Gati për jetën tuaj të përditshme: Teknologjia plug-in hybrid ju lehtëson mbuhjen me bateri të motorrit tuaj, në mundësine e pare që gjeni burrim energjie.

GTE mode

Shkathtësi e dukshme.

Mund të jetë më shumë sportiv ? Në GTE-mode mësoni fuqinë e motorrit TSI dhe eletrik.

E-Mode

Pa emitime të gazërave, me prekjen e një butoni.

Komfor i përgjegjshëm i vozitjes: Duke përdorur butonin E-mode afër ndëruesit ju kaloni shumë lehtë në operimin komplet elektrik.

IQ. DRIVE IQ.DRIVE është përfaqësues i të gjitha sistemeve ndihmëse intelegjente për vozitësin në Volkswagen. Gjethqka që bejmë tashmë, e bëjmë për të ardhmën, gjithmonë mendojmë për hulumtimin e ardhshëm. IQ.DRIVE punon me të njejtin koncept. Me ideja innovative dhe me fokus të kjartë: për komforin dhe sigurinë tuaj.

Asistues gjatë udhëtimit
Mbajtje e distancës automatike ACC
Parkimi

Asistues gjatë udhëtimit

Shijoni rehatinë tuaj në një buton.

Uluni në ulësën tuaj të vozitësit dhe në një pjesë të vozitjes ju ndihmojnë sistemet asistuese të Passatit tuaj. Kjo do të thotë për ju se me sistemin asistues "Travel Assist" do ndiheni më rehat dhe i relaksuar gjatë udhëtimit.

 

Mbajtje e distancës automatike ACC

Ju ndihmon të mbani distancën e duhur.

Mbajtja e distancës në mënyrë automatike ACC me kontrollë parashikues ju ndihmon, me një shpejtësi më shumë (deri 210 km / h) për nje distance të vëzhguar në automjetin tuaj.

 

 

Parkimi

Parkimi kurr ska qenë më i lehtë.

Edhe parkimi i takon të kaluarës. Me senzorët e parkimit si pajisje standard dhe me pajisjen shtesë, asistues parkimi me timon "Park Assist" ju kursen shumë kohë gjatë manovrimit për parkim dhe mban nën kontrollë gjatë gjith kohës veturën tuaj.  

Në kontestin e kufijëve të sistemit. 

Lidhshmëria. Në Passat GTE¹ çdo gjë është online. Ashtu si në jetën tone të përditshme - gjithmonë dhe kudo , me shoqëri, familje apo partner biznesi . eSIM card e integruar ju lejon akses direkt në shërbimet online të We Connect². E qetë dhe standarde . Kujdesemi të jeni të informuar dhe të argëtuar.

We Connect
We Connect Plus
Mobile key
Aplikacionet e veturës dhe shërbimet

We Connect

We Connect: Lidhshmëri me Passat-in tuaj GTE .

Përmes pakos "We Connect", ju jeni të pajisur me lidhshmëri të integruar në Volkswagen-in tuaj. Vetëm duhet ta aktivizoni dhe ne ju ofrojmë ndihmesa dhe mundësi të shumta të shërbimeve online pa pagesë shtesë.

We Connect Plus

We Connect Plus: lidhshmëria e menduar mirë.

E gjithë bota e shërbimeve digjitale online nga Volkswagen sjell lidhshmërinë në një tjetër nivel: "We Connect Plus" ² ofron funksione shtesë të menqura, si sistem navigimi intelegjent, i cili ofron informata në kohë reale në lidhje me transmetimin e "media" dhe Radios, për përdorim të telefonit tuaj të menqur në mënyrë prakrike nga vetura juaj- për më shumë rehati, argëtim dhe informacione në kohë reale.

Mobile key

Ndani Passat-in tuaj GTE me të tjerët.

Prakrik dhe i zgjuar:  Hyni ne menu dhe lidheni telefonin tuaj me veture, lehtësisht *. Përmes kodit që shfaqet në ekran, shokët dhe familjarët tuaj lehtësisht munden të kyqen me teknologjinë e veturës.  

Në dispozicion vetëm për telefonët Samsung me standardin GSMA. Parakusht është sistemi opsional i navigimit "Discover Pro". 

Aplikacionet e veturës dhe shërbimet

Mobility - Rimendim.

Ndonjëherë gjërat e vogla janë ato që na bëjnë jetën më të lehtë. Aplikacionet in-car në Volkswagen ju lidhin direkt me sistemin për shkarkim. Në lidhëshmëri me We Connect dhe We Connect Plus² përditshmëria juaj bëhet më komode. Me aplikacionet si përshembull: We Park, We Experience dhe Service We Deliver përditshmërinë do e keni më të qetë. 

Teknologjia. Në Passat-in tuaj GTE¹ ju dhe pasagjerët tuaj, do jeni lehtë të lidhur në teknlogji dhe në argëtim. Shijoni zërimin superior, në dispozicionin tuaj janë navigimi dhe asistuesi i gjuhëve.

Transmetimi Medial
Voice control
Lidhja Telefonike "Comfort"

Transmetimi Medial  

Transmetim i përshtatshëm në shërbime.

Kyquni në Passat-in tuaj GTE për shërbimet tuaja të preferuara: Në sistemet infotainment selektoni shërbimet radio dhe hybrid radio, dhe e gjith bota e Radiove do jetë në dispozicionin tuaj.

Voice control

Në pritje të urdhrit tuaj: voice control .

Voice Contol është gati të flas me ju, për të kryer shërbime përgjat kohës kur ju shiqoni rrugën. Kur zgjidhni muzikën që doni të dëgjoni apo planifikimin e rrugës, Voice Control gjithmonë ju qëndron afër.  

Lidhja Telefonike "Comfort"

Me dy duart në timon mund të bëni thirrje të sigurta.

Lidhja Telefonike "Comfort" lejon bisedë të rehatshme gjatë vozitjes. Veçanërisht praktike: vendi për vendosjen e telefonit poshtë ekranit, mund të porositet dhe me funksion mbushjes së baterisë. Altoparlanti është për zhurmë shumë të ulët dhe është i përshtatshëm në ekranin multifunksional, timonin multifunksional, apo ekranin me prekje .

Çmimore