Shijoni rehati në prekjen e një butoni.

Travel Assist.

Me modeline e ri Passat, ngarja e asistuar nuk është më ëndrra juaj e së ardhmes: me teknologjinë e asistencës në vozitje "Travel Assist", tashmë mund të shijoni rehati me prekjen e një butoni në timonin tuaj. Funksioni "Travel Assist" siguron komoditetin e drejtimit në një nivel të lartë 1,2:

• Sidomos në rrugë të hapur dhe në autostradat zhvilluara mirë, funksioni "Travel Assist" mund të mbajnë gjurmët dhe shpejtësinë për ju, duke marrë parasysh distancën me trafikun përpara.

• Në lidhje me ndëruesin DSG dual-clutch, ju mund të vozitni i relaksuar në rrugët e ngarkuara nga kolona dhe me ndalesa të shumta.

 

1. Brenda kufijve të sistemit.

2. Shoferi duhet të jetë i gatshëm të tejkalojë sistemin e ndihmës në çdo kohë dhe nuk do të lirohet nga përgjegjësia e tij për të drejtuar automjetin në mënyrë të arsyeshme.

Mbyllur