Shkathtësi e dukshme.

GTE-Mode.

Kur prekni butonin GTE, ju mund të përjetoni diçka domethënëse, (konsumi i karburantit në l / 100 km: kombinuar 1.8 - 1.7, konsumi i energjisë në kWh / 100 km: kombinuar 13.9 - 13, 4, CO2 emetimet e kombinuara në g / km: 40 - 38, klasa e efikasitetit: A +) 1 në një çift rrotullues të 400 Nm, prodhimi maksimal i sistemit të 160 kW (218 hp) interpretojnë automjetin të tërheq edhe më sportiv. Kontribuar në veçanti për "boosting", pra bashkimi i fuqisë së përqendruar të TSI dhe motorit elektrik. Në GTE-Mode, gjithçka është e drejtuar vazhdimisht me performancën, ju menjëherë mund të ndjeni ndryshimin në pedale dhe shtrëngimin e timonit.

 

1. Distanca, të dhënat e konsumit dhe të shkarkimeve janë vlera  të parashikuara.

Mbyllur