Bashkëpunim i efektshëm.

Plug-in-Hybrid.

Passat-i GTE (konsumi i karburantit në l / 100 km: i kombinuar 1,8 - 1,7; konsumi i energjisë në kWh / 100 km: i kombinuar 13,9 - 13,4; CO2 emisioni i kombinuar në g / km: 40 - 38, klasa e efikasitetit: A +) 1 është plug-in hybrid. Përbëhet nga një motorr elektrik dhe nga ai TSI. Kështu që shijoni të gjitha përfitimet e  e-mobilitety pa kompromis.

 

Ndizja e Passat GTE bëhët pa emitime dhe zhurmë shumë të ulët e-mode, në funksion vetëm të motorrit elektrik. Falë nxitimit linear, një çift rrotullues i 400 Nm është menjëherë në dispozicion. Nëse aktivizoni  GTE mode në fillim, në të cilën është ndezur edhe motori i djegies, plug-in hybrid përshpejtohet nga 0 - 100 km / h in 7.6 sekonda (saloon: 7.4 sekonda).

Nëse arrini shpejtësinë 140 km / h, motorri TSI do të suportoj motorrin elektrik dhe Passat-i juaj GTE do të kaloj në ngasje hibride. Ashtu që mund të arrijë shpejtësinë maksimale 225 km / h.

Aktivizoni GTE mode përmes butonit adekuat, vendosni fuqinë e përqendruar të të dy motorëve së bashku. Rezultati është poashtu përformanca e sistemit për kW (218 hp), çift rrotullues maksimal i 400 Nm si dhe mundësinë për të nxjerrë pak nga fuqia e fundit e Passat GTE përmes "boosting".

 

1. Distanca, të dhënat e konsumit dhe të shkarkimeve janë vlerat e parashikimit.

Mbyllur